incehosting adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şu var yenisine gerek yok tarzı düşüncelerden kurtulmak lazım, aksine bugün popüler olan birçok proje fikir ilk projeye alternatif olarak üretildi geliştirildi

R10 en somut örneği sanırım bu konuda farklı bir forum varken yeni bir webmaster forumu tutar mı düşünceleri ile kuruldu ama bugün geldiği nokta uluslararası bir oluşum gibi

Vbullettin forum vardı şirketin satılmasından sonra ayrılan 2-3 kişi bugün dünyanın en gelişmiş forum sistemlerinden birini yaptılar xenforo

Reel sektöre örnek verecek olursak Yemeksepeti var Trendyol Yemeksepeti bu işi yapıyor ben niye yapayım diye düşüncelere girmedi, getir yemek vs öyle çünkü piyasanın büyüklüğünü ve bu pastadan kazanabileceklerini planladılar.

Eğer freelancer alanında proje düşünceniz varsa ilk başta bunun olabilirliğine kendiniz inanmanız lazım, şimdiye kadar bu proje tutar mı diye açılan hiçbir projeye başlanmadı başlanmış olanlarda başarılı olamadı. Olan proje varsa bu platformda örnek gösterirseniz sevinirim

Mobilden yazıyorum yazım hatalarım için özür dilerim
Yazınız için çok teşekkür ederim. Olabilirliğine inanıyorum ufak ufak planlar yapıyorum. Başta bionluktaki freelancerlar ve kullanıcıların şikayetlerini toplayıp daha memnun edecek fikirler saglamayı düşünüyorum. Adım adım ilerlemeye çalışacağım. Şu an göstereceğim örnek maalesef yok