bundan 2-3 ay önce bakım yaptırdım araca triger değişimi yaptırdım burada usta trigerin yayının (kendi gergisini alan yayın) yalama olduğunu takamayacağını ve gergisini kendisinin alacağını söyledi daha sonrasında araç 2-3 devirleri arasında kayış sesi yapmaya başladı daha sonra ustaya gittiğimde baktı tekrar söktü taktı ayar yaptı ancak sonuç yine aynı bu sefer triger garantili deyip yeni triger taktı yine aynı benim acil izmire gitmem gerekiyordu (kocaeli-izmir) git gel bu şekilde bir sıkıntı yaratmaz dedi hatta belki sesi keser dedi gittim geldim ses hâlâ devam ediyordu bu sefer araç geç çalışmaya başladı ve sesin artmasıyla farklı bir ustaya götürdüm aracı, aracın piston kırdığını bu şekilde kullanmamak gerektiğini söyledi (2 piston kırılmış araç çalışır durumda) tamiri ortalama 15k çıkma motor 25k uzun süre aracım yatacak gibi görünüyor

başına gelen var mı daha önce tam olarak neyden olur bu kayışla alakası var mıdır?

eski araç olduğu için çalıştırmadan önce yağ-su kontrolü yapar hararete çok dikkat ederim

-Accent 2000 1.3 yumurta kasa