Merhaba,

Kişiye öncelikle sınırsız paket alımı talep etmediği için kotalı paketlerimizin hız testi iletildi ardından 100GB Paketimizin Speed Testi
SINIRSIZ Paket sağladığımız Vodafone firmasının testi iletildi ve test sonucunu gördüğü halde ve neden şuan hız düşüklüğü yaşadığını ayrıca hız değerlerinin ortalama değerlerini özellikle yazdık bu resmi dikkatlice okumanızı rica edicem

Ayrıca resmini ilettiğiniz 10-100 mbit paket resmi KOTALI sunduğumuz Türk Telekom ve Türkcell firması üzerinden sağladığımız Mobil Proxylerin Hız değerleridir.

Lütfen yanıltıcı şekilde yönetimi yönlendirmeyelim detaylı tüm konuşmaları buraya iletebilirim yönetimin talebi olursa. Kişi iade olurken ben konunuzdan almadım demekte fakat hız değerleri düşük olunca almadığı paketin hız değerlerini bu bız söylendi verildi demekte lütfen aradaki çelişkili konuşmaları göz önünde bulunduralım.

Resimlerde hiç bir şekilde oynama yoktur yönetim talep ederse anydesk bağlantısı ile girip tüm mesajları okuyabilir veya buraya tek tek link halinde iletebiliriz.

AprilSoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@SAĞLAM PROXY;

aylık 100 gb olan paketi mi satın aldı müşteriniz

hız olarak 10-99 mbps olarak yazmakta paketlerin tamamın da
Müşterimizin aldığı paket sınırsız pakettir hız değerleride alınmadan önce speed test yaparak iletildi, ayrıca hız düşüklüğü iniş ve çıkışlı belli saatlerde diye ek olarak belirttik.

Teşekkürler.