Merhabalar, forum'da bir üye var. 2021 yılında foruma yeni üye olduğumuz dönemlerde basit konular açıyorduk. Bu arkadaş sürekli kendisini bir üstün görme, en iyisini bilme içgüdüsü ile egolu egolu, çok bilmiş ve emrivaki yorumlar yapıp wp'den falan yazıyordu.
Neyse bu arkadaş sürekli değişik değişik gereksiz önerilerde bulunup işimi küçük görüyordu.
Bunu engelledim ve kurtuldum sanıyordum ki WhatsApp'dan yapıştı yakama. Oradan falan da engelledim.
Bu arkadaş yaptığım işlerin ve eleştiri beklediğim konuların tamamına ama tamamına olumsuz yorumlar, gereksiz önerilerde bulunuyordu.
Geçenler'de engelini kaldırmıştım. Bir öneri konusu açtım ve genel olarak kabaca biten tasarım hakkında fikir almak istedim, gram değişmemiş arkadaş
Egolu olduğuma dair falan konu açmış dedim ne oluyor ?

Sonra durdum bir baktım bu arkadaş bu kadar şey biliyorsa kesinde sağlam bir işi vardır, ne de olsa forum'da sürekli aktif..
Herhangi bir işini göremedim, kendi web sitesi bile yok, referansı bile yok. Şimdi bir kıyas yapınca aslında kişinin niyetinin iyi niyet olmadığını anlayabiliyorum.

Engellediğim insanları engelleme sebebim, çok fazla münakaşaya girmeden herkesin kendi işine bakması için aslında.
Neyse, düş yakamdan dostum gerçekten

Alıntı
Aslında egoistlik yok. Geçmiş konularımı, mesajlarımı ve tüm içeriklerimi, tüm mecralar'da inceleyebilirsiniz. İnsanın anladığı dilden konuşmak egoistlik değildir. O beni küçük görür ise, ve beni benim işimle küçük görür ise, kendisine aynı seviye'den cevap vermem bir egoistlik değildir. Nitekim egoist olduğumu birkaç kişi dışında başka kimse söylemedi.
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim, umarım her şey gönlünüzce olur