Hocam şu an hiç onu deneyecek durumda değilim. Eş zamanlı bir deney değil ama eski sitemi göstereyim:
Bu domaini ilk aldığımda daha önce kullanılmamıştı ve yeni açılmasına rağmen başta görüldüğü gibi çok hızlı ilerledi. 2 ay yayın yapıp hostingle bağlantısını kesip domain köşede tuttum. 1 yıl sonra tekrar yayına aldım ve sonuç 2022de görüldüğü gibi. Çok daha eski bir domainde durum ne olurdu bilmiyorum ama 2 yıllık domaini tekrar kullanınca da başlarda biraz yavaş arttığını görüyoruz. Bu domainde de aynı konularda makale paylaşıyordum o yüzden böyle rahat kıyas yapabiliyorum. Bence yeni sitemde de aynısı olacak çok bir fark olacağını düşünmüyorum.
Ha şöyle bir fark var. Eski siteyi yeniden açtığımda eskiden paylaştığım bir makaleyi aynı url ile olduğu gibi tekrar paylaştım ve o makale daha hızlı yükseldi. Tek fark şu, 2021de paylaştığımda Türkiyede o konuda yazısı olan bir tek ben vardım (:
Bence eski domain alıp denememe gerek yok. Bu örnek dursun ve yeni sitemin yükseliş hızını bununla kıyaslarız.
tamamdır hocam takipte kalacağım sana bol şanslar diliyorum