Sadece ilk sorunuzu yanıtlamak istiyorum,
Kesinlikle fiyat tercih kriterimiz değildir.
@isimkaydet; İstanbul Comnet ve Denizli Netinternet üzerinden dağıtık yapıda hizmet vermektedir.
Bunun karşılığı olarak sadece 100% müşteri memnuniyeti ve kesintisiz hizmetimiz mevcuttur.
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Fiyattan kastım elbette en ucuz olsun değil tabi. Ama verdiğimiz paranın karşılığında alınan hizmete değsin anlamında iletmiştim.
İki yazılımı da kullanmış bir geliştirici olarak fikrimi belirtebilirim; başlangıç için WISECP'nin daha makul olduğunu düşünüyorum.
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim hocam
Merhaba,
@Netinternet; Veri merkezi olarak fiyat konusunda makul, donanımlı ve gayet bilgili teknik ekibe sahip, yazılım olarak WISECP kullanmanız başlangıçta mantıklı gibi gözükebilir fakat WHMCS kullanmanız sizin işinizi kolaylaştıracaktır kullandıkça WISECP tarafında ki sorunları daha çok gözlemlediğiniz ve kendilerinden düzgün bir destek alamadığınız için geri dönmek istediğinizde bu süreç biraz sıkıntılı olacaktır.
Değerli yorumunuz için sizlere de teşekkür ederim. Konuda da zaten paylaşmıştım. Başlangıç için gerçekten çok makul görünüyor. Fakat WHMCS tarafında lisans durumları + üzerine (başlangıçta) entegrasyon yetersizliği biraz zaman kaybı gibi durumlara sebep olabilir kanaatindeyim. Ama uzun vadede de WHMCS nin bilinirliği ve geliştirici desteği açısından oldukça makul seviyede. O yüzden kararsızlık durumu çıkıyor