Keşke geçmeden önce konu açsaydınız, aynı şekilde değildir muhtemelen ama ben başımdan geçeni yazayım. Bu sene Vodafone bu yöntem ile avlanıyor, elemanları sağlam şekilde koşullandırılmış, ekşi bu konular ile kaynıyor. Benim de eniştemi ikna edip geçirmişler(yeni tarifeye), aynı numarayı bana da yaptılar ama ben sürekli bilmem hangi pakete geçişinizi onaylıyor musunuz diye soruşunda hayır, hakkımı aramayı tercih ediyorum dedim bozuldu kapattı. 10 ay kadar önce taahhüt yapmıştım yeni dönem için 12+12 ve ilk yılımda bittiğini, fiyatın yaklaşık 3 katı olacağını ve söylediği paketin daha uygun olduğunu söyledi bende reddettim. Sikayetvar da konu açıp durumu belirttim, Vodafone müşteri hizmetleri arayıp 2. 12 aylık dönemimin olduğunu ve hakkımın devam ettiğini söyledi. Tutturabildiklerine bu şekilde kendi istekleri ve sesli onayları ile yüksek fiyatlı tarifelere geçiriyorlar, geçen sene taahhüt verdiyseniz 12+12 şeklinde atıyorum ilk sene 100 lira, 2. sene ise 110 lira gibi cuzi artışlı oluyor. Fiyatların 3e katlandığını bilen Vodafone ise 100 liralık paketiniz bitiyor, 300 olmadan sizi 200 liralık pakete alalım diyorlar ve 110 lira ödemek yerine " ucuz diye " 200 liralık pakete geçişe sesli onay alıyorlar. Ekşi de bu şekilde onay verip kandırıldığını söyleyip eski tarifesine geçenler mevcutmuş. 12+12 dönemi bitmemiş olan arkadaşlardan duymayanlar için duyurulur, 2 senenin sonuna gelen arkadaşlar için ise yapacak hiçbir şey yok gibi görünüyor tabi.