OnurPY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şuanda bence yapabileceğin en mantıklı iş araba alıp satmak düşük model araba alıp satabilirsin.
Kuş grubu var hocam zaten 100 bine kadar ufaktan al sat yapmaya çalışıyorum bu bütçe ile de ekleme yapmak mantıklı gibi

Prens55 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ne yaptığını bilmiyorsan yapma. başkasının yaptığını yapamayabilirsiniz. bildiğiniz bir işe girin.
Bi iş yapmıyorum şuan zaten hocam yapacağım işe zaten direk atlamam, yurtdışı telefon alıp satmaya girmek sıcak geliyor araba da alınıp satılabilir ufaktan al sat yapıyorum. Telefon konusunda sağlam toptancılar da var çevremde farklı fikirler için sorayım dedim

whitelotus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hızlı bir şekilde yükselirseniz hızlı bir şekilde düşersiniz. Acele etmeyin, sonraki açacağınız konu 0 tl ile ne yaparım olabilir.
Fiziksel olarak iş yapacağım hocam kripto gibi riskli işlere girmem

r10maina adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herkes sattığını overmis
Benden yada başkasından gmail alabilirsiniz sonra satabilirsiniz
Cep telefonu alıp diğer pazaryerlerinde satabilirsiniz
Hocam yapacağım iş fiziksel olacak boş zamanım oluyor iş dışında

sinanozaslan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tavsiyem bilmediğiniz bir işe girmeyin ve girmeden önce araştırın
TTeşekkürler

Batwo1 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Telefon al sat iyi para var iphone 7 ve 7 plus kovalayın toplu alıp 1 hafta bekletip satın siz de şaşıracaksınız
Aklımda o da var hocam yurtdışı da sağlayabileceğim toptancılar var farklı fikirler için konu açtım bakalım hayırlısı

Tolgas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ayakkabı imalatı yapıyorum Nike Air force alım satım yapabilirsiniz fiyatta yardımcı oluruz
Hocam ayakkabı konusuna yabancıyım bilmediğim sektör