hocam itiraz yazın devredışı kalan ekranda. Açıklama kısmına ilgili instagram adresinizin kullanıcı adını yazın. Buna erişemediğinizi söyleyin. Örnek bir yazı paylayaşım sizinle:

Devredışı kalan google hesabıma @xxxx instagram hesabım bağlıdır. İnstagram hesabıma yeniden erişim sağlamak için google hesabımın devredışı durumunun kaldırılmasını talep ediyorum. Hesabın orjinal kullanıcısı ben olup gerekli kimlik belgelerini tarafınıza iletebilirim.

şeklinde yazıda bulunup şansınızı deneyin. Benim google’a yazmadığım yazı kalmadı hesabı bir şekilde kurtardım ancak para kazanmam kısıtlandı. Belki sizde bir şekilde en azından hesabınızı kurtarabilirsiniz

Edit: Zamanında devredışı kalan ve binbir uğraşla geri açtırdığımda tarafıma gelen maili buldum. Hesabımın devredışı kalmasının arından her hangi bir tarayıcıdan google hesabıma girmemi istediler girdiğimde hatırladığım kadarıyla youtube hesabımın para kazanmaya kapatıldığını ve bir daha açılmayacağıyla ilgili 6-7 sayfalık bir yazı mevcuttu onları bulamadım ancak bu mail tarafınıza ulaşmadığı durumda bile google devredışı kalan hesabınıza tarayıcı üzerinden giriş yapmanız durumunda hesabı açabileceğini belirtiyor. Sık sık deneme yapınız.