Yeni açılan sitelerin ilk başta google tarafından ilk "100" giriyor sonrası ise çok sancılı, özellikle burada bir üst rakibinizin ölçümlerini yaparak çalışmalar yaparak ilerleyebilirsiniz.
Benim incelemelerimde yabancı içeriklerde şunları gördüm;
1) Eski siteler kesinlikle uzun süre aynı içerikte gittiği zaman otorite alıyor.(Belirli bir kullanıcı deneyimi varsa; Yeniden gelen,sitede geçirilen zaman, gezilen sayfalar )
2) Backlink analizleri yaptık öyle ciddi bir backlink alan yok kendiliğinden oluşan backlinklerle dönüşümler oluyor. Bende hiç backlink almadım ( Konudan Konuya değişebilir. ) )
3) İçerik süreklilik ve kullanıcı reaksiyonları ön planda, tabi bu konu konudan konuya göre değişebilir.

-> içerikleri girerken kesinlikle otoriter kelimelerle devam etme, lang tail kullan zamanla otoriter kelimeye dönüyor.
-> Girdiğin içeriklerin rakip sitelerde durumu ne ziyaret reaksiyonlarını takip et nasıl iyleştirirsin onun çalışmalarını yap.
-> Ufak ufak backlink'de alabilirsin. Ben bir iç sayfaya deneme amaçlı başladım bakalım.

He şunuda belirtmek isterim tabiki; Pagespeed değerlerini iyileştirmek için çalışmalar yap ben "WP" kullanıyordum( RAM CPU kasmaları nedeniyle), kendi özel CMS yapımı oluşturarak bunun üzerinden gittim PHP,MYSQL ve JSON ile içeriklerimi en hızlı şekilde oluşturacak bir yapı yaptım.