Yaklaşık 3-4 yıldır freelance olarak geliştirmeler yapıyorum. Son 1 yılımı da bir firmada Full-Stack Developer olarak geçirdim. Freelance proje bazlı iş teklifleri, Full-Time veya Remote iş tekliflerini değerlendirebilirim.
Hakim Olduğum Teknolojiler & Diller- PHP 5+ & CodeIgniter 4
- Javascript & Jquery & NodeJs
- HTML & CSS & Bootstrap & Tailwind
- Veritabanları (MySQL, PostgreSQL, MsSQL)
- MVC Design Pattern
- SOLID Prensipleri
- Katmanlı Mimari
- Rest & RestFul APIs
- Soket Programlama
- PHP (Ratchet)
- NodeJS (Ws, SocketIO)
- WebRTC
- Cpanel Yönetimi
- Linux Server Yönetimi
- WordPress
Geliştirdiğim Projeler- CRM Hizmeti
- E-ticaret Projeleri
- Pazar Alanı Projeleri
- Rezervasyon Uygulamaları
- Anlık Mesajlaşma (Chat) ve Entegrasyonlar (Whatsapp, Messangeri, Telegram vb.)
- RTC Uygulamalar (Discord, Zoom benzeri uygulamalar)
- Depolama Uygulamaları ve Entegrasyonları (Google Drive, OneDrive gibi uygulamalar ve bu uygulamalar ile API geliştirmeleri)
Çalışma Şekli
Projenizin hazırlanmış bir dokümanı varsa incelenir. Hazır bir doküman olmaması durumunda projenize ait talepleriniz değerlendirilir ve analizler sonucunda bir proje dokümanı ve yol haritası çıkarılır. Yapılan çalışmalar sonucunda projenin bitiş tarihi ve maliyeti belirlenir. Süre ve ücrette anlaşılması durumunda ücretin yarısı projenin başında yarısı proje tesliminde alınır. Proje teslim edildikten sonra geliştirme yapılan tüm ortamlardan kaldırılarak tamamen size teslim edilir. Başlangıçta belirlenen doküman ve yol haritasına ek olan revizyonlar istenmesi halinde değerlendirme yapılarak süre belirlenir. İstenilen revizelerin büyüklüğüne göre ek ücret talep edilebilir.
Freelance işlerin yanı sıra Full-Time veya Remote iş tekliflerini değerlendirmek istiyorum. Aylık sabit bir ücretle Full-Time veya Remote iş teklifleri için mesai ve ücret görüşmeleri ayrı olarak yapılacaktır.
Yukarıda paylaştığım bilgilerde aklıma gelmeyen konular olabilir. Web alanında aklınıza takılan her konuda bilgi almak için DM aracılığı ile veya aşağıdaki iletişim bilgilerimden ulaşabilirsiniz.