Almayı düşünen arkadaşlar için 3 günlük kullanımlarımın sonucunu yazıyorum.

- İngilizce olarak oluşturduğum makalelerde anlam bütünlüğü ve bilgilendirici içerik olması gayet güzel herhangi saçma bir cümle yapısı görmedim. Bir çok farklı yönde değerlendirdim liste makaleleri ve teknik makaleler ürettim.
- En iyi sonucu almak için (bence benim tavsiyem oluşturduğum makaleler çerçevesinde) başlıkları kendiniz yazıp o başlığa göre makale yaratmanızdır. Semrushtan sektörünüze göre aranma hacmi yüksek kelimeleri bulup ve başlık önerilerinden başlıkları kendiniz program içine yazarsanız gerçekten harika makaleler üretiyor. Esneklik ayarı 8-10 arası çok ideal geldi bana. Eğer 400 500 kelime makale üretecekseniz esneklik ayarı mutlaka yüksek olmalı yoksa makale sayısını tamamlamak için anahtar kelimeleyi fazla kullanabiliyor. Bu programın hatası değil esneklik ayarının sınırlamasından dolayı, programın konu dışına çıkmak istememesinden olarak anladım. Esneklik ayarı yükselince o kelimeye ait daha fazla içerik yazıyor. Örneğin havalimanı ile alakalı esneklik 5 iken sadece havalimanından bahsederken esneklik 8-10 olduğunda havalimanı transfer, havalimanı yemek vs gibi konularada giriyor. Böylelikle zengin içerikli makale üretmiş oluyor.

Genel olarak izlenimlerim bu yönde. 1 Ay sonunda tekrar bir değerlendirme yazarım ^^. Programı yapan arkadaşın emeğine sağlık inanılmaz bir zaman tasarrufu ve bütçe kazancı sağlamış oldu .