Ben de sizler gibi internette yardım isteyen kişilere hiç güvenmezdim ve sanıyordum ki birileri çıkıp onlara yardım ediyor. Günler sonra foruma girip görüyorum ki bir kişi bile olumlu bir yorum yada teklifte bulunmamış.
Durumum gayet iyi arkadaşlar. Sanırım hayatımda güvendiğim ya da güven hissi duyduğum insanları elekten geçirdim. Buna annem ve babam da dahildi ki aslında hedefim buydu. Çünkü herkes gibi düşersem kiim yanımda görmek istiyordum. Hayatımda güzel gelişmeler yaşanırken kimlerin bana inandığını ya da içten içe benden nefret ettiğini görmek istiyordum ki gördüm. Evet yardıma ihtiyacım vardı ve bunun geçici bir durum olduğunu biliyordum. Yalan söylemedim ve bu olaydan çıkardığım ders şu ki insana sadece çalıştığından fayda var. O yüzden bir gün bile boş durmayıp çalışmak elzemdir. Selametle kalın (beni eleştirenler dışında onlara gerçekten gıcığım). Bana yardım etmek isteyen herkese iyi niyetinden dolayı ayrıca teşekkürler arkadaşlar durumlar kötü evet ama dağın taşın içinden cevher çıkaran Allah elbet bizi de selamete çıkaracaktır.