Fahrettin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam merhabalar.
Ben daha önce başka bir marka aldım. Asıl amacım kapatıp açma idi. Yataktan çıkmamak için. Beyaz ışığı çok kaliteli değildi. Ayrıca kapatınca tam sönmüyor. Çok çok az da olsa ışık veriyor. Bu modelde öyle bir sorun ile karşılaştınız mı?

@senturksun;
Yakın zaman önce ben de indirimden satın almıştım, memnun kalmadım. Beyaz değil sarı ışık veriyor ve yeterince parlak gelmedi loş kalıyordu. Renkli modlara geçtiğinizde ışık şiddeti zaten önemli ölçüde azalıyor. Benim için önemli olan yataktan kalkmadan ışığı kapatabilmemdi ancak kumanda maalesef pek iyi çalışmıyor (algılamıyor, algılaması için keyfini bulmanız ya da dibine girmeniz gerekli -evet gerçekten dibine 3-5 cm-). Sadece kumandası çalışsa bana yeterdi ancak o da olmadı, mecburen kısa bir süre sonra değiştirdim. Fiyatı uygun ancak iş görmüyor, bence satın almaya değecek bir ürün değil. Bunun yerine telefondan kontrol edilebilen modelleri tercih etmek en azından açıp/kapatma konusunda daha iyi olacaktır, onların ışık şiddeti nasıl onu ise bilmiyorum.