İş kazasının bildirilmesini işverenler nedense kötü bir şey gibi görüyorlar. Yaşadığınız olay kesinlikle iş kazasıdır, iş kazasının tanımı 5510 sayılı kanunda açıkça yapılmıştır. Sigortalının işyerinde bulunduğu sırada der; bu öğle yemeği veya çay molası sırasında yaşadığınız bir kazayı dahi kapsar.

Ayrıca iş kazasını bildirdi diye işveren işten çıkartamaz, böyle bir şey olması durumunda işe iade davası açabilirsiniz ve kazırsınız da. İşveren tekrar almazsa 8 maaş tazminat ödemek durumunda kalıyor diye hatırlıyorum. Bu konuyu araştırın.

Ha niyetiniz kötü olmak değilse iş kazası bildirmenin işyeri için olumsuz bir durum olmayacağını güzel bir dille anlatmanız gerekiyor. Yukarıda bir meslektaşım bahsetmiş, iş kazası olduğunda 3 iş günü içerisinde SGK'ya bildirim yapmak gerekiyor, bu sürenin de aşılmaması lazım.

Edit:
Bir arkadaşımızın eğitim, oryantasyon, KKD vurgusuna cevaben: SGK girişi yapılırken meslek kodlarına göre giriş yapılması gerekiyor. Yani operatörün girişi operatör(ne operatörü ise) olarak yapılması gerekiyor, dolayısıyla eğitim vermesi, KKD temin etmesi işverenin sorumluluğunu ortadan kaldırmaz bu durumda. Tam tersini düşünelim; muhasebe elemanı olarak girişi yapılan ve işi bu olan personele, eğitimleri ve KKD'leri temin edilmiş olsa dahi iş makinası kullandırmak ve bu sırada çalışanın kaza yaşaması çalışanın tazminat hakkına zarar verebilir mi?