Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Saygıdeğer büyüklerim ve kardeşlerim.. “tavsiyem başlamaman” demezseniz çok sevinirim, zehri aldım bir kere başlamam gerek :d

Eskiden +8 yakmalık ve mavi kalp kasarak sıfırdan çok güzel charlar diziyordum. Temel taktiğim buydu ama oyun çok değişmiş, sıfırdan kasmak zorlaşmış-slotlar dolmuş ve yeni serverlar açılmış. Bu yüzden ne yapacağıma tam karar veremedim aktif oynayanlar varsa tavsiyelerini rica ediyorum.

Bütçe yok 1k ancak yatırır ve öyle başlarım. Azar azarda olsa oyundan kazanarak gelişirim sanırım.

Şimdi.. yeni serverde premium alıp tek char olarak başlayıp büyük ihtimalle dolu slotlarda güçsüz charım ile elle mi oynayayım yoksa eski serverların birinde premiumsuz mu başlayayım?

Eski server olursa tek char, belki oyun izin veriyorsa 2 pc ile 2 char pazar yaparım(yatırdığım 1k ile) ama yeni serverde oyuna girmek için ikisine de premium çekip pazar yapmaya kalkarsam zaten pek bir şey kalmıyor. Baya tereddütte kaldım.

hadi başalangıç için yan charlar ile birlikte 4 okçu açıp fpleri alır satarım da +5 chitini kaldırmışlar herhalde o moralimi bozdu (:

ya daa eski serverlarda boş 80 lvl mage falan alıp elle dönebileceğim slot var mıdır. gerçi 1k ile char ve item almak yine zordur.

Amacın para ise 1k yı gb olarak yatır oyun içi al sat yap katlarsın pre bronz alırsın oyuna giriş için lwl kasıp item yapayım diyorsan pek bulaşma pvp oyna daha iyi eskisi gibi bir tat yok