Hocam arkadaşlar öncesinde aynı şeyleri söyledi sonrasında bir daha aramayıp plakama ceza yazmışlar bugun o günkü olayın tarihinden tekrar arasalardı ifadeye gidip herşeyi anlatmayı düşünüyordum sonuç olarak tarafıma dur ihtarı yapılmadı bana normal bir şekilde siren yakıp motorcu sağa çek vs dese zaten duracaktım trafikte ne olup ne bittiği belli değilken çoğu insan motorlulara kinli olarak yaklaşıyor arabasına su sıçrattı diye motorcuyu öldüreni bile gördük ben nasıl güvenip durabilirdim önüme sebepsiz yere kırıp beni motordan indirmeye çalışan bi insana anlamıyorum sonrasında motorcular kötü oluyor kaçtı oluyor böyle bir şeyden dava açılması çok saçma olur ben telefonda bunları polislerede söyledim arkadaşlar dur ihtarı yapmadı dedim ellerinde görüntüler varmış vs tamam dedim görüntüleriniz varsa istediğiniz yere dava açıp ceza yollayabilirsiniz dedim.
Hocam bunları yazılı bi şekilde ifadeye dökmeniz daha mantıklı olacaktır veya olayı yaşadıktan sonra x bir karakola gidip başınıza gelen bu olayı anlatabilirdiniz. Kamu davası açılma ihtimali var hocam bilginiz olsun. Sizin yerinizde olsam şimdi karakola gidip ifade verirdim bu durum hakkında bi avukata danışmanız daha iyi olacaktır tabii siz bilirsiniz çok geçmiş olsun.