Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Selamlar,
geçen başımdan bir olay geçti motorcu arkadaşlarla yolda giderken bi tane araç beni sıkıştırdı siren vs açmadan önüme kırmaya çalıştı bende nolduğunu anlamadığım için arasından çekilip kaçtım sonrasında adamlar karşı yola geçtigimde bana hakaret ederek plakanı aldım gerizekalı diyerek hakaretler savurdu arkadaşlar sivil polismiş sırf ettikleri hakaretler yüzünden herşeyim tam olmasına rağmen durmak istemedim kendini beğenmiş egoist insanlardı dur ihtarı vs yapılmadı direkt teröristmişim gibi önümü kesmeye çalıştılar grupça geziyoruz diye sonrasında polisler tarafından arandım ifadeye çağrıldım ve böyle birşey saçma geldiğinden dolayı ifade vermeyede gitmedim sonuç olarak plakam vs herşeyim açık sigortam vs herşeyim tam polislerle telefonda konuştuktan sonra ertesi gün motorumun satışını veriyordum alan arkadaş plakayıda değiştirdi şimdi 3 gün önce ceza yazılmış olarak gözüken bir mesaj geldi e devletten giriyorum trafik cezası ne bende nede motoru satın alan adamda gözüküyor linçlemek isteyen arkadaşlar olacak herşeyim tam sırf ettiği hakaretlerden dolayı durmak istemedim böyle seviyesiz küfür eden bir polise boyun eğmek istemedim ceza yemeyi tercih ettim cezayı ödemek istiyorum fakat hiç biryerde gözükmüyor nasıl ulaşabiliriz cezaya.