Selamlar:
Son zamanlarda gerek sosyal medya da gerekse bu forum da gördüğüm bir şeyi paylaşmak istiyorum. Aynı zamanda fikirlerinizi de belirtirseniz sevinirim.
İster yaratılış diyelim, ister kader ile yaşam arasında yer alan ince çizgi diyelim, ister ise coğrafya kaderdir diyelim hiç fark etmez. Bazı insanlar, maddiyat olarak bazılarımızdan iyi durumda. Bazıları bu zenginliği bir diğerlerini aşağılamak için kullanıyor. Hatta bunların çoğunun durumlarının belirtikleri kadar iyi olduklarına inanmıyorum. Durun! Kimlerden bahsettiğimi yakında anlayacaksınız. Bunlar sürekli sidik yarışı içerisindeler, sürekli bir yarış içerisindeler. Çok anlamsız buluyorum. Hep en kötüsü bunların başına gelir, hep en tuhaf olan bunun başına gelir ve hep en iyisi bunların başına gelir. Adam kaza atlatmış bunu anlatıyor, karşı da duran bir andavalda diyor ki abi o da bir şey mi bana tır çarptı🤦*♂️ Bir diğerinin üzerine meteor düşüyor. Anladınız değil mi kimlerden bahsettiğimi? Şimdi bunu neden foruma yazdın ve vaktimizi aldın diyebilirsiniz.
Adsense konusunda dolaşırken bir arkadaşımız ilk adsense kazancını atmış. Ne güzel dimi çoğumuzun ilk kazandığı adsense parası ne güzel bi his veriyordu. Konu altına helal olsun başarılar gibisinden şeyler yazan arkadaşlar da var. Konunun altına birisi ads gelirini atmış resim olarak. Ama adam artık nasıl bir yarış veya aşağılık kompleksi içerisindeyse ads kazancının bulunduğu bölgeyi sağ tık incele yaparak değiştirmiş. Nereden mi biliyorum? Adam incele sekmesini kapatmayı unutmuş 🤦*♂️ ve direkt konu altına ctrl+c yapıştırmış. Tabi bunu 2 dk içerisin de fark edip kaldırıyor arkadaş. Bazıları 100k kazanmış, iyi güzel hoş Allah daha fazla versin. Ama abi bunu da hava atmak için atmazsın be. Bi de utanmadan altına "daha çok yolun var" gibisinden şey yazmış.
Bu konu dikkatimi çekti ve forumda olan arkadaşlar ile paylaşmak, aynı zamanda fikirlerini almak istedim. Siz ne düşünüyorsunuz?