Ben şu şekilde düşünüyorum. Tekrar kendimi biraz daha açıklamış olayım.
Şahsen ben bu tarz uygulamalar için eğitime böyle yüksek miktarların verilmesini doğru bulmuyorum. Belki başkalarına düşük gelebilir fakat bence dropshipping eğitiminin ederi bu olmamalı. Zaten youtube'tan öğrenip geldim. Belki de e-ticaret geçmişim olduğundandır bilemem ama teorik handikapını kapmam birkaç saatimi aldı diyebilirim. Zaten uygulama içi vakit geçirince öğrenilebilecek şeyler. Fakat o kadar yüzeysel tanımları bile eğitime çevirmişler ki inanın insanın içi kararıyor. O kadar sıfırdan anlatıyorlar ki, süre uzun olsun diye mi bilmiyorum

Shopify nedir, e-ticaret nedir, site nasıl açılır vs yarısından fazlası böyle temel şeylerle geçen şeyin ederi şahsen bu değil diye uzak duruyorum. Teknik olan herkesin bilmediği şeyleri anlatsalar o zaman belki olabilir derim. Örneğin CTR arttırmak için yapılan sonucu ispatlanmış özel reklam ayarları vs gibi.
Sizin gibi bilgi birikimine sahip insanların deneyimlerini dinlemek, konularını okumak, youtube videolarını izlemek bana çok daha cazip geliyor. Çünkü bir çıkarınız yok, bu yüzden samimisiniz
Teşekkür ederim.
ne demek rica ederim dediğin doğru fiyatlar çok yüksek o tarz şeyler vermeyede gerek yok
umarım başarılı olursun hayırlı ve mutlu akşamlar dilerim