Merhabalar. Öncelikle bu bir eğitim veya mağaza yeri talep konusu değildir. Konu altında kirlilik olmaması adına konu altına sattığınız ürünlerin linklerini iletmemeniz rica olunur. Her şeyden ticari kaynak olarak faydalanmayalım. Sadece aklıma takılan birkaç soru var. Konuyu bilen ve yardımcı olmak isteyen üyeler yazabilirse sevinirim. Anlayışınız için teşekkür ederim. Gelelim konuya:

Shopify ve/veya Etsy üzerinden dropshipping yapmak istiyordum. Youtube üzerinden videolarını izledim. Rahat bi 10-15 video izledim diyebilirim.
Sonra R10'da konu okudum vs. Fakat birkaç saat baktığımda büyük ölçüde yüzeysel ve çok derin olmayan tanımsal eğitimlerden oluşmakta idi.
Mağaza kurulumu, ürün ekleme, site kurulumu vs.

Benim biraz daha derin sorularıma açıkçası güncel bir cevap bulamadım. Google arama motorunda yazdığımda ise genelde başka konular ile alakalı içeriklerin çıktığını gördüm. (Gene spam linkler çıkıyor )

Bu sebeple siz; bilgili ve deneyimli arkadaşlara sorma gereği duydum. Başlıca sorularım ise şu şekildedir:

1-Baktığımda genelde tedarik zinciri olarak aliexpress tercih edildiğini gördüm. Buradan ilgili ürün için, otomasyonla shopify sitemize veri çekmemiz mümkün mü? Demek istediğim düz smm mantığı. Api gibi sistemlerle ürün resmi ve açıklaması çekilecek sabit oto karla satışı yapılacak. Tercihen bu satış, kargolama vs de full otomatik olacak. Böyle full otomasyon mümkün mü? Yoksa eğitimlerdeki gibi ürünü tek tek eklenip, tek tek sipariş verilip, kargolamak mı gerekiyor?

2- İkinci olarak kargolama kısmında shopify üzerinden aldığımız siparişteki bilgilere göre aliexpressten sipariş verip gönderiyoruz başka bir şey olmuyor sanırım değil mi ? Özeti bu sanırım. Yanlışım varsa düzeltin lütfen.
Yani geleneksel dropshipping yapıyoruz değil mi? Nede olsa gönderilen ürünün yanında farklı bir etiket, mağaza ismi vs olacak. Bu sorun teşkil ediyor mu? Yoksa amazon gibi bir kargo firması ile anlaşıp tedarikçi etiketi silinip kendi etiketimizle değiştirmek mi gerekiyor? Ayrıca biz küçük satıcılar gelen siparişte ödemeyi aldıktan sonra, ilgili adrese sipariş verme kısmını hep manuel mi yapıyoruz, bu kısmın madde 1 deki gibi otomasyon imkanı var mı?

3-Müşteriye irsaliye fatura kesmemiz gerekiyor mu? Ayrıca shopify vergisel takibini yapıyor mu? Dropshipping durumunda vergisel süreç nasıl işliyor? Fatura yükleme vs nasıl oluyor? Sonuçta bir yerden alıp gönderiyoruz. Onlar da bize fatura kesiyor mu vs. Aracı gibiyiz.
Ayrıca belirtmekte fayda var.
Aktif olarak onaylı wise, payoneer, stripe ve paypal hesabım var fakat tr de vergi mükellefiyim. Haliyle eğer fatura vs belgeler istenilirse sorun olur mu? Sonuçta gönderilen evrakta Türkiye lokasyon olacak. Böyle bir durumla karşılan oldu mu? Zorluklar neler?
Daha önce her iki kurumda dijital ürün satışı yaptığım zamanlar, istenmişti fakat belgeleri yollayınca onaylanmıştı Ama fiziksel ürün olunca süreç nasıl olacak bu konuda da çok bilgi bulamadım.

Dediğim gibi çok fazla video izlemesem de 10-15 video da gördüğüm kadarıyla ; genelde videolar, tanımsal ve yüzeysel idi. Şimdi sıfırdan da birkaç yüz dolar verip eğitim almayı da gereksiz buluyorum. Bence bizzat öğrenen, bilgisini paylaşmayı seven, yeni insanların ufkunu açmayı prensip haline getirmiş kar amacı gütmeyen kişilerin bilgi birikimlerinde faydalanmak daha iyi olur diye düşünerek konumu açmış bulunuyorum. Şimdiden teşekkürlerimi sunarım.