Yeniceri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim anlamadığım, buranın güvenilir olmadığını düşünüyorsanız neden hala buradasınız? Her firma politikasını değiştirebilir. Hele ki böyle büyük firmalar bunu yasal olarak yapabilir. Sizin kalkıp da “Neden politikanı değiştiriyorsun kardeşim” deme hakkınız yoktur. Bu hakkı kendinizde görüyorsanız, o zaman mahkemeye gitmelisiniz. Kaldı ki ortada bir mağduriyet yok. Neden TL olarak ödeme yapıyorsun diye bir şikayet olamaz. Memnun değilseniz çalışmazsınız olur biter.

Mesajları inceledim şimdi. Ortada bir tehdit yok. Yasal yollara başvuracağım demek bir tehdit ise, her gün en az 100 kişiyi uzaklaştırmamız lazım. Haksız bir konu açmışsınız ve silinmiş. Fakat size ceza uygulanmamış. Muhtemelen bu yüzden bu konuyu açtınız. Çünkü ceza uygulansaydı, o zaman yaptığınızın yanlış olduğunu anlayabilirdiniz. Ayrıca memnun değilseniz ve burada üyelik tipine göre işlem yapıldığını düşünüyorsanız, girmemeniz daha iyi.
Bu üye herkese bu şekilde davranıyor. "Yasal yollara başvuracağım demek bir tehdit ise, her gün en az 100 kişiyi uzaklaştırmamız lazım" bu konuda katılıyorum. Ama forumda özel mesaj ile reklam yapılması bile yasak iken bu arkadaş gelip, babasının çiftliği gibi şu yorumu düzenle diye mesaj atamaz. Düzetme yapmayacağımızı belirttiğimizde yasal işlem başlatırım diyorsa bu tehdittir.

Burada olan olay cümlenin anlamı değil olayın gelişidir. Bu üye kim bilir kaç kişiye bu şekilde mesaj attı. Bu şekilde işlerini yürütüyor. Bunun cezası olması gerekiyor.

Ne yaparsa yapsın yasal hakkı şikayette bulunmak. Burada insanları gelip rahatsız etmesi problemdir.