ademkilic adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
4 tane WhatsApp grubuna alındım. Eğitimler, toplantılar ayrı ayrı. Sadece artık yöneticimiz mi oluyor bilmiyorum. Kendisi ısrarla 500 puan olmamı ve ardından 1000 puana ulaşmamı istiyor. 500 puan için en az 5000₺ lik ürün siparişi vermem gerekiyor, ben bunu sipariş verip satabileceğimi garanti ediyor.

Yönetici değil hocam sponsorunuz oluyor. Üst kademelerinizdeki herkes sizin sponsorunuz böle hitap ediyorlar birbirlerine. Puan önemli kariyer atlıyorsunuz puan toplayarak,Hem siz hemde bağlı olduğunuz sponsor ve onun sponsorları. Ayrıca sipariş girdikçe indirim kazanıyorsunuz. Ürün elinizde kalmaz hiç satılmazsa aldığnız fiyattan tekrar sponsorunuza veya bu işi yapan birilerine satabilirsiniz ama bu işe denemek için almayın gerçekten bu işi yapmak istiyorsanız alın. Ciddi şekilde zaman ve emek istiyor yoksa para kazanamassınız. Ürünü kullanmadıysanız 1 kişilik ürün alın ve 1ay deneyin kendi üstünüzde veya kilo fazlası olan çevrenizden birine ücretsiz danışmanlık yapıp kendinizi deneyin ondan sonra karar verin derim.