deifoslive adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
becerinizi pazarlarken sağlam bir network oluşturabiliyorsunuz ama dropshopping de fazla araştırmadan söylüyorum bildiğim kadarıyla reklam bütçesine göre satışlar yukarı yönlü artıyor. Ama becerinizi sürekli geliştirip pozitif geri dönüşler aldığınızda zamanla müşteri ağınızı oluşturuyorsunuz. Ki ben bile mesela daha önce aldığım hizmetten memnunsam tekrar satıcı aramıyorum tekrar aynı kişiden alıyorum. Zaten burada mesele işi yapmaya gidiyor orası farklı bir konu ama işinizi iyi yaparak geliştirerek yol alırsanız müşteriler sizi bulur. Yazılımcı vs olup kazanamayanlardan bahsediyorsunuz ne iş yaptığının önemi yok para kazanamıyorsa sektörde işin hakkını veren kazanıyordur oraya bakmak gerek neticede benim görüşüm işini iyi yaprsanız her türlü kazanırsınız ki okuyan hocalarım da bu konuda benle hemfikirdir. Sadece görüşümü paylaşmak istedim dropshopping ile devam ederseniz de allah bol kazançlar nasip etsin inşallah .
teşekkur ederim değerli kelimeleriniz için, evet bir işte en önemli unsur sizsiniz sizin işinizi ne kadar iyi doğru ve kaliteli yaptıgınızdır bunu başka insanlara sunabilmek içinde reklam ve pazarlama gerekiyor, şuan sosyal medya smm sektöründeyim işimi kaliteli yapıyorum bana bağlı 3-5 müşterim var onlarla idare ediyorum ama düzgün yaptıgım işi daha fazla kitleye ulaştıramıyorum reklam bütçesi vs. durumundan ve diger pekçok durumdan ötürü. benim amacım hep hayalim olan amazon dropshipping işini en kaliteli şekilde yapmaktakdır ben elimden geleni yapayım başarısız olursamda sorun degil kafamda başka projeler var hiç olmazsa denedim başarısız oldum derim. denemeden başarısız olmak çok daha kötü..