msevinc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sonuç olarak iş yinede pazarlamaya gidiyor, çok iyi yazılım bilip forumda/türkiyede bunun meyvesini yiyemeyen insanlar gördüm. her işin olumsuz yapılamama tarafı vardır elbet. türkiyede dropshippinge karşı çok önyargı var o yüzden başlamak biraz zorlaşıyor
becerinizi pazarlarken sağlam bir network oluşturabiliyorsunuz ama dropshopping de fazla araştırmadan söylüyorum bildiğim kadarıyla reklam bütçesine göre satışlar yukarı yönlü artıyor. Ama becerinizi sürekli geliştirip pozitif geri dönüşler aldığınızda zamanla müşteri ağınızı oluşturuyorsunuz. Ki ben bile mesela daha önce aldığım hizmetten memnunsam tekrar satıcı aramıyorum tekrar aynı kişiden alıyorum. Zaten burada mesele işi yapmaya gidiyor orası farklı bir konu ama işinizi iyi yaparak geliştirerek yol alırsanız müşteriler sizi bulur. Yazılımcı vs olup kazanamayanlardan bahsediyorsunuz ne iş yaptığının önemi yok para kazanamıyorsa sektörde işin hakkını veren kazanıyordur oraya bakmak gerek neticede benim görüşüm işini iyi yaprsanız her türlü kazanırsınız ki okuyan hocalarım da bu konuda benle hemfikirdir. Sadece görüşümü paylaşmak istedim dropshopping ile devam ederseniz de allah bol kazançlar nasip etsin inşallah .