landcopper adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Maalesef yaptılar. Ben aldım bilindik bir kurumsal markadan burnumdan indirdiler. Birde asla düzgün bir müşteri hizmetleri iletişimi kuramadım onlarla. İlkin ben onlara Diyarbakır'dayım yol masrafım git gel sıkıntı vazgeçiyorum demiştim. Bana sen gel 2 taksidini ödemiş gibi indirim yaparız demiştiler. Ve yapmadılar. Herşey o zaman başlamıştı. Kendimi tefecilerle iş yapmış gibi hissetmeye başlamıştım. Onlarla kavga ettim tartıştım ne yaptıysam ellerindeki sözleşmeyi bana kullandılar. En son paralarını peşin ödeyip artık onların yüzünü dahi görmek istemeyince 1 TL bile erken kapatma indirimi yapmadılar. Son olarak 1 gün bile taksidimi gecikmeye koymama rağmen hatta erken ödüyordum. Yinede adıma icra açmıştılar. Sorduğumda ise bana senetle satış usulü budur. İcra açılır ama işlem yapılmaz, taksitler bittiğinde zaten icra düşer demiştiler. Neyse kapattım tüm borcu peşin bu defada açtıkları icra avukat masraflarınıda bana ödettiler. Sözleşmeye baktım cidden onuda not düşmüşler yani yasal olarak hiç bir şey yapamadım. Birde geldim İstanbul'a onların galerisine (en yakın şubelerine) yolda açıkmıştım kendimi direkt oraya atmıştım. Bana sordular açmısın diye bizdensin dediler. Onuda yapmadılar bekle bekle yemek gelsin altı üstü bir tost Dedim sizlere de ısmarlarım getirin artık bizim burada olacak adama ağzından çıkarıp verirler. Acım demek bizim burda tüm kapıları açar. Diyarbakır'ın gözünü sevim. Valla orada yine memleketime şükrettim. Yani uzun lafın kısası pişmanlık yaşamak isteyen senetle alabilir.
Çok enteresan adamlar sizi ipnoz etmiş. Benim arkadaşım aldı rehin koydular borcu bitince de hiç sorun yaşamadı. Siz biraz yanlış esnafa düşmüşsünüz. Ha şu var senetle olunca normal banka kredisinden dahi çok daha yüksek bir meblağ ile arabayı sattılar öyle bir durum vardı..

Doğu yemek yedirme konusunda çok iyi keşke tüm insanlarımız doğudaki gibi olsa.