Canın sağolsun o halde Allah kalbine göre versin.
Sağ olun hocam, amin.
Karşı tarafın sigortasından araç değer kaybı alabilirsiniz dava açarak ek olarak sigortanizda kazada yaralanmaya karşı da para alabiliyorsunuz ben zamanında almıştım komisyon alıyor paradan bilgin olsun hem aracını yaptırırsın hem değer kaybını alır ve yaralanmalı kaza olduğu için yine toplu para alma hakkın vardır raporun elinde ise
Hocam mutabakat imzalattı sigorta şirketi bütün haklarımdan vazgeçtiğime dair. Karakola ifade verdiğim için eve savcılıktan kağıt geldi kovuşturmaya yer olmadığına dair, 15 gün içerisinde itiraz edebilirmişim. 7 gün kaldı.
Geçmiş olsun hocam Allah korusun inşallah tüm trafiğe çıkanları
Teşekkür ederim hocam, amin inşallah.
Aracınızın değeri için kasko firmasına itiraz edebilirsiniz diye biliyorum. Diğer sürücüden ise eğer hastanede yattıysanız, bir iş yapıyorsanız ve kaza yüzünden bu işe gidemediyseniz bu süredeki kazanacağınız parayı isteyebilirsiniz. Ayrıca arabasız kaldığınız sürede (kaza dosyası açıldıktan sonra size ödeme yapılan süre arası) harcadığınız ulaşım giderlerini isteyebilirsiniz.
Hocam eğer tüm zararlarımı sayarsam 50 bin₺ yi de geçer. Ben mutabakat imzaladım aracımız perte çıktığında, haklarımdan vazgeçiryorum gibi.
Teşekkür ederim, hocam.
Büyük geçmiş olsun hocam allah beterinden korusun, aracın zararını aldınızmı karşı taraftan veya kasko firmasından?
Çok teşekkür ederim, amin inşallah. Evet hocam, pert ödemesini tamamı hesabıma geçti aynı arabadan aldık birkaç hafta önce.
Sağ ol, teşekkür ederim Çağlar abi.