Sazlon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Türk Yapımı olarak benim favorilerim: İşler Güçler ve Behzat Ç
Yabancı Yapım olarak ise: Breaking Bad ve LCDP
İşler Güçler ben ısınamamıştım onun yerine kardeş payı bana yakın geldi. Ama behzat işte türkiye olarak 1. ezel 2. behzat olarak değerlendireceğiz galiba. LCDP adadaki sezondan sonra çöp oldu desem yeridir hocam yapmayın.

kalitelihostorg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam yazsam çok uzayacağı için kısa kestim. Sırala değil rastgele aklıma geleni yazdım. Çoğu bilimkurgu ağırlıklı öneri oldu benim ki.

Bu arada BRBD Efsane değildir hocam , Tamamen insanların hype'lemesinden ibaret.

BRBD efsane olmasına sebep olacak bir olayı yok. Rolunü iyi oynayan bir karakter dışında o diziyi efsane yapabilecek bir şey yok.
Her neyse artık

Efsane dizi arıyorsanız 24'ü izleyin. Aksiyon , Suç , Drama kategorisinde efsaneye yakın dizilerdendir. Bir diziye efsane diyeceksem 24'e derim BB'e değil : )
Breaking Bad'e kötü dediniz sizinle bi' uzaklaştık hocam bence döküm kılıçlardan sizinle bir karşılıklı mücadele hazırlayabiliriz. 24'ü ilk kez duyduğum için araştıracağım insanların da yorumlarına bakıp izleyeceğim bakalım beğenecek miyiz, bir de en iyi drama dizisi dalındaymış sanırım bu dizi.