Yaptığınız hatalar neydi meraktan soruyorum. Benim için önemli olan yaptığınız hatalar aslında
Birsürü şey var ama en önemlisinden bahsedeyim. İnsanlara asla bel bağlama. Şöyle özetleyim hep çok arkadaşım olsun isterdim hepte oldu . Düşünün 10 kişi olsa aralıklı olarak 1 saat vakit ayırsanız 10 saat yapıyor. Ama yeri geldiğinde kimse olmuyor sadece eksilen zamanların oluyor. Ben R10 a ilk geldiğimde maps yorumu yapıyordum 5 tl gibi bir ücrete. Hatta forumdan bir hocamıza yapmıştım bana 20 tl yollamıştı. Fazla yolladığını söylediğimde benim yoruma ihtiyacım yok amacım farklı demişti ve zamanı gelince anlayacağımı söylemişti. Zamanı geldi çok iyi anladım. Teşvik etmekmiş amacı. Yıllardan beri eğitim almış ve alan biriyim. Mezun bir öğretmenim ve şuan yüksek lisans yapıyorum. Ama yılllardan beri kimse beni bu kadar teşvik edememişti ya da ben teşvik olmamıştım. Tekrar ve tekrar diyorum iyiki R10 a gelmişim iyiki hocama denk gelmişim. Şükürler olsun. Gün geçtikçe geliştirdim kendimi ve hala daha geliştirmeye çalışıyorum. Şuanda normal hayatımda pek arkadaşım yok 2-3 taneyi geçmez fakat kimsenin kimseye bel bağlamadığı ortamda(R10da) yüzlerce müşterim birbirinden değerli arkadaşlarım var. Bu yüzden kimseye bel bağlama ve bir yerlerden kendin için başla. Şimdi gezme zamanı diyip gezme. Kendini geliştir, bir yerlere gel keyifle geziyorsun. Sen birilerini beklemiyorsun. Birileri seni bekliyor

Daha anlatacak çok şeyim var ama kimseyi sıkmak istemem. Buraya kadar okuyan olduysa ve eğer sıktıysam affola. Herkese hayırlı geceler hayırlı işler diliyorum... Teşekkürler R10 ailesi