Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın. Maalesef art niyetli kişiler karşımdakiler. Bu tür durumlarda sizi de aramışlardır bu avukatlar firmalar arıyor sizin adınıza dava açalım falan diyorlar, Türkiye'de kaç kişi benim kadar uğraşır ki paraları cukkalıyorlar. Eğer ki 50 bin zararım var diyorsan bunu da kanıtlayacağına inanıyorsan dava aç. Her türlü alırsın ama mahkemeler süründürüyor çok uzun sürer.
Amin hocam, her türlü kanıtlarım ama olayın etik olmadığını da düşünüyorum. Bazen diyorum ben niye 50 bin₺ zarara uğrayım ki diyorum, bazen de amaan diyorum. Yani hocam çok arayan oldu ama hepsi para peşinde, yaralanmalı işte para alabiliriz filan diyorlar hep boş gaz yani.
Geçmiş olsun. Psikolojik olarak iyi gidiyorsanız en önemlisi o. Ben kaza yaptığımda ki bugun 10 da biri bile hasar yok yaralanma yoktu. Aracımı sattım o derece soğumuştum o araçdan . Allah beterinden saklasın
Teşekkür ederim, sağ olun. Hocam bu psikoloji çok etkiliyor ya. Araç pert parası yattı, aynı araçtan aynı modelden aldık ama aklımdan çıkmıyor kaza. Araba çok hatırlatıyor sanırım.
plakaya sansür uygulasaydın keşke hocam
Hocam şu anda benim değil araç, noter den satış verdim perte çıktı araba. Beni ilgilendiren bir konu yok yani.