İş bankası aylık harcamana göre birkaç ay sonra limit artışı yapıyor. Örneğin kart limitin 2 bin lira. Otomatik artışı açık harca yükle harca yükle yapıp 5-6 ay 10 bin harcarsan,
Ortalama harcamanız x tutarında kart limitinizi x yapalım mı diyorlar.
Şubeye gitmek kesin çözüm
şubeye gidersem gelir belgesi filan isteyecekler hocam,öyle bi belge verme şansım yok

kartın limiti 6k,otomatik limit artışı açıktı hep ama bikaç ay önce kapattım.başka konuda bagzı arkadaşlar onu kapatmamı söylemişti.ama 2 türlüde bişey degişmedi zaten.bi ara 2k kadar harcıyordum bu kartdan,tüm harcamanı bundan yaparsan limit artar dediler ve her işimi burdan yapıyorum şimdi yani ayda 4-5-6k harcama oluyor bu kartdan ama limit artıralım filan diyen yok.otomatik artışı tekrar açayım bakalım,belki yükseltirler.
Dostum kartı taksitlere boğmadan limitleri zorlamalısın.
taksit pek yok hocam hocam,hiç 500tlden fazla taksit olmadı kartımda.onuda sıfr taksitli kullanmayıda denemiş olayım diye yaptım son 3 ayda.limitleri dahilinde kullanıyorum kartı dedigin gibi zaten.
İş Bankası 2012 den beri limitim hala ayni diğerleri her hafta düzenli arttırıyor kullansamda kullanmasamda

yıl olarak hatırlamıyorum ama benimde 3-4 yıldır 6k limit sanırım.kartı ilk açtıgımda lisedeydim,250tl filandı belki dahada az.3-4 yıl önce 6kya çıkarttık limiti,onlara kalsa 50k-80k limit vereceklerdi ben ısrar ettim 6kda kalsın diye.dedim işte gerektiginde ararım,artırırlar.bu yaz gerek oldu,bırak 50k-80k yı,6000den 6100e yükseltemedim limiti.farklı bankadan alayım dedim işte enpara,finansbank ve biyere daha başvurdum ama red geldi.
bikaç arkadaş iş bankasının limiti düşür,diger bankada o miktarda alırsın dedi yeni kart ama onunda garantisi olmadıgı için giremedim.zaten 6k limit var şimdi,4kya düşürdüm diyelim.diger banka yeni kart vermezse,bunlarda kesin geri yükseltmezler ve eldekindende olurum