Merhaba,

Ben Oğuzhan Sadıkoğlu, Bilgisayar Programcılığı bölümü mezunuyum ve uzun süredir .Net ile geliştirme yapıyorum.
2022 Haziran ayından bu yana ID3 firmasında çalıştım ve birçok startup projesinde .Net Developer olarak görev aldım. Ayrıca .Net alanında deneyimli olduğumu düşünüyorum.
Eğer kuruluşunuzda bana uygun açık pozisyonlar (Junior veya Mid .Net Developer) olursa, bu pozisyonlar için ilgi göstereceğim ve kuruluşunuza bu alanda katkıda bulunabileceğimi düşünüyorum.

Linkedin : https://www.linkedin.com/in/oguzhansadikoglu/
GitHub : github.com/reena-dll

İlgi Alanları
  • Microservices, Kubernetes, Docker, Ocelot Gateway
  • No Sql, T-Sql, Mongo Db, Postgre Sql, RabbitMQ, Redis
  • TDD / DDD, Unit Test, CI/CD
Yetkinlikler
  • C#, .NET Core 6, .NET Core MVC, RESTful Web Servis (API), JSON Web Token(JWT),
  • Angular, HTML5, CSS3, Javascript, JSON, XML, Bootstrap,
  • MSSQL Server, Hangfire, Entity Framework, DB First, Code First, Linq, SQL Server Stored Procedure, SQL Server Trigger, Database Design and Mapping,
  • Repository Pattern, Singleton Pattern, Command Query Responsibility Segregation (CQRS) Pattern,
  • SOLID Prensibleri, Yazılım Tasarımı Gereksinim Analizi, Waterfall ve Agile Metodolojisi,
  • GIT, GitKraken, github, Bitbucket, Jira
Mevcut durumum nedeniyle acil iş aramaktayım. Kişisel numaram veya Linkedin profilim üzerinden benimle iletişime geçebilirsiniz.
Eğer isterseniz, CV'imi de paylaşabilirim.
Tel: +90 541 935 92 01

Teşekkür ederim, İyi çalışmalar dilerim.