Zaten youtube çok kurnaz parayı verir verir ssonra da nasıl olsa bu kadar video yapmış eşek gibi vereceğim parayı kabul edecek diye düşünür ki haklı ama ben yarın tüm videoları gizleyeceğim.

Çalışmam kardeşim beni her fırsatta dolandıranla neden çalışayım. Şirketlerin bütçe olayı yok. Az önce videolarımdan bir kaç tanesini açtım hepsi reklam dolu hem de 2 reklam üst üste çıkıyor. Ne bütçesinden bahsediyorsun. Zaten bu reklamverenlerin çoğu giderden gösteriyor ve reklam veren firmalara bedavaya geliyor.

şunu da yazayım olay 1 cent olayı değil. 2000 lira alıyordum ve izlenmelerim 3 kat arttı ama gelir 700 liraya düştü. Bunu milyonlarca kişiye yaptığjnı düşünrsen 1 cent olayı olmadığını anlarsın.

ilonsahiden adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tamam o zaman öyle düşünüyorsan youtube la çalışma,kapat gitsin kanalı.
hemen itham etmeden önce biraz araştır ,bu düşüş neden falan 10 yıllık kanal sahibiyim bildiğim halde araştırdım bu düşüşün sebebini
başka bir forumda her sene bu konunun açıldığını hatırladım.Bu senede açıldı orada herkes bende de var dedi.Yukarda bazı arkadaşlar açıklamış şirketlerin bütçe olayları vs
reklam verenler vermeyi azalttıysa youtube un suçu ne?!
ekimd ekasımda coşarken ses yok şimdi azalınca dolandırılıyoruz,tabi youtubeun çok ihtiyacı var 1cent lik paraya!