eyefive5 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yeteneği var ama gol vuruşları güçsüz.ona çalışması lazım güç çalışması berekli esktradan.ben 6 yaşındayken koca koca adamlarla maç yapıyordum aralarına alıyorlardı beni öyle gelişmiştim.babam hem asker hemde teknik direktördü.
Haklısınız hocam, çalışacağız bu konunun üzerinde. Tavsiyeleriniz için minnettarım teşekkür ederim

okan1 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bu yaşlarla iyi veya kötü diye ayırt etmeniz doğru bir şey değil, Futbolcu olsun veya olmasın, eğitimini doğru vermeniz yeterli olacaktır.
Haklısınız ancak eğitimin yanında kendi çabası da önemli. Asıl önemli olan da bu, bu yüzden sormak istedim zaten. Sonuçta potansiyel varsa doğru eğitimle doğru yerlere gelebilir. Yine de genel olarak haklısınız çok teşekkür ederim

BOZ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence bu görüntü kalitesi ile pek tutmaz. Vaktiniz oldukça kendiniz çekim yapın derim. Yetenek var belli
Abi görüntü kalitesine yapacak pek şey yok çünkü sahanın kamerasından alınıyor. Tel arkasından çekince de net olmuyor ve tüm maçı çekmek de imkansız. Kanalı açmaktaki asıl amaç gelişimi görmekti ancak görüntü kalitesiyle ilgili ileride daha gelişmiş görüntüde videolar yapmaya çalışacağım. Tavsiyeniz için çok teşekkür ederim