Merhaba, iş arıyorum. Nasıl bir iş derseniz benim kafamda "şu iş" olsun gibisinden bir iş yok. Her işi yaparım veya elimden her iş gelir tarzında düşüncelere de sahip değilim. İşin tamamen dürüstlük kısmındayım. Henüz iş deneyimim olmadığı için aklıma gelen bazı şeyleri sizlerle paylaşmak isterim. Makale işi belki yapabilirim, belkiden kastım bilmediğim şey hakkında bir yazı yazmak uygun olmayabilir ama onun için de araştırma gibisinden bir çaba gösterip makaleyi tamamlayabilirim. Kopyalama yapıştırma işlerini çok duydum, hiç yapmadım ama kafamda şekillendiği gibiyse yaparım. Canlı destek tarzındaki işleri iletişimimin iyi olduğuna inandığım için yapabilirim. Bilgisayarla aram fena değildir ama teknik kısımlara giriş yapınca mavi ekran verebilirim

. Yazının tamamını okuduktan sonra "nasıl bir iş başvurusu", "ne saçma bir iş başvurusu" tarzında düşüncelere kapılanlar olursa, yalnız olmadığınızı bilmenizi isterim. Yazıyı yazmaya devam ederken ben de benzer şekilde düşünüyorum aslında. Ama ben samimi, içimden geldiğince bir yazı yazmak istedim. Bu yazı beni istediğim sonuca belki ulaştıramayabilir ama düşüncelerimin en azından bir kısmını doğru bir şekilde aktarmamı sağlar. Çalışma saatlerine gelirsek gece ve gündüz pek problem değil, en azından şimdilik. Biraz önce bahsettiğim gibi elimden her iş gelmez ama yaptığım işi elimden geldiğince en iyi şekilde yaparım, bunun için çabalarım. Detaya önem veririm, kendi işim veya başkasının işi olsun farketmez yaptığım her işi kendi işimmiş gibi yapar, önem gösteririm. Verdiğim sözlere sadık kalırım, dürüst birisiyim. Tabii reklamlar kısmını kısa keseceğim

. Zaten bunlar anlatılmak yerine yaşansa daha iyi anlaşılır. İllaki internet üzerinden şart değil, bana uygun bir iş olduğu takdirde İstanbul'da bir yerde de çalışabilirim. Sağlıcakla kalın.
Kendisiyle daha önce bir iş yapma fırsatımız oldu iş ahlakı olsun dürüstlüğü iletişim becerileri gayet iyi.