SEOmuhendisi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
r10 u suan ayakta tutan sey yuksek oranda burada donen ticaret. ha forum kulturunu ayakta tutan tartisma paylasim da yok degil ama esas tasiyicilar onlar degil, oyle olsaydi r10 kadar ticaret hacminin donmedigi tum forumlar eriyip gitmezdi zira paylasim forumculuk vs oralarda da vardi..

ama su saatten sonra ticaret hacmi olacak bir projeye forum olarak baslamak bence mantiksiz. eger bu tarz webmaster ve dijital sektore yönelikse basarili olmasi icin ticaret donmeli dedigim gibi, onun icinde forumdan daha yaratici bir format bulunuz derim.

diger turlu linc yiyeceğim belki ama gercekten tutmasi cok ama cok zor.

mesela webmaster sosyal ağı diye cok farkli projeler çıkmıştı zamaninda ozel yazilim yenilikci dusunceler vs onlar dahi tutunamadi.

direkt olarak fikir veremiyorum, zaten stardardin disinda projeyi farkli kilip tutturacak fikrim olsa kendim yaparim hehe
Öncelikle fikirlerinize katılıyorum bir eleştiriyi linçlemeyecek kadarda geliştik artık hepimiz bence. bende şöyle yanıt vermek isterim.
r10 çıktığında ve çıkmadan önce virgül.net vardı ve r10 orayı yok etmeyi başardı sıfırdan tutunmuş bir forumu silmeyi başardı kısacası mahallede büyük bir market var diye market açmamak saçmalıktır. tabiki bu markette tamamen aynı ürünler olursa bir anlamı kalmaz ama ordan kendinizi farklı kılarsanız eğer o zaman olur işte. ben nezhi bir ticaret ve bilgi paylaşımı platformu oluşturmaya çalışıyorum alışılmış ranklar dışında ranklar çeşitli farklılıklar gibi. kullanıcı adımda yazdığı gibi her daim imkansıza oyna ve gelistir