Ödeme entegrasyonlarini sisteme dahil eden kim ki ben size ödeme entegrasyonlari ile birlikte bu fiyat tutar mı dedim kendi kendinize uydurup kendi kendinizi yargilamis gibi birşey yaptiniz resmen siz agresif ve bilinçsiz bilgisiz tavriniz sayesinde benim söylemediğim birşeyi söylediniz gibi göstermeyin burada IQ nuzun seviyesine inmek istemiyorum ayrıca
Codecanyon'dan 1 $ vererek APK alıp editleme ile konu sahibinin bahsettiği şey arasında ki farkı bile anlayamamissiniz, cimri akakce uygulaması değil web sitesi yaptırmak istiyor gelmişsiniz uygulama hakkında söz ediyorsunuz hocam siz uykunuzu ya alamadiniz yada kalkıp yüzünüzü bile yikamadiniz sizinle tartışma yapmak istemiyorum siz 1 milyon TL bile verseniz sizinle aynı kafede oturup çay bile içmem
IQ konusunu bahsetmissiniz ne garip siz IQ ne olduğunu biliyormuydunuz

gerçi bilmiş olsaydınız şuan bulunduğun konuda cimri ve akakce konusu olduğunu o olmayan IQ kullanarak okumanızı önerirdim lakin işte iq sıfır olduğu için ne hakkında konuşuyorsun hangi konu hakkında iddia ediyorsun bilirdin pardon hocam sizin gibi sıfır iq olan biriyle normal.sekilde konuşup hata yaptım hatalı benim