Selamlar
Tanıtım yazısı ve diğer backlink/reklam çalışmaları ile sitenizden, sitelerinizden veya farklı backlink & SEO hizmetlerinizden gelir elde edebileceğiniz networkümüze dahil olmak istiyorsanız yapmanız gereken tek şey aşağıdaki formu doldurmak ve bizden sipariş beklemek =) Ayrıca networkümüze dahil olan tüm siteler
backlink satış sitemizde de yerini alacaktır. Neden Bizle Çalışmalısınız ?
Yerel ve uluslararası pek çok projeye SEO & SEM ve farklı dijital hizmetleri sunmaktayız. Bu kapsamda düzenli olarak tanıtım yazısı, footer link vb. backlink alımlarımız olmaktadır.
SEO çalışmalarımızda faydalanmak üzere süreç içerisinde geniş bir backlink ağı geliştirdik. Ayrıca bu ağı ortak çalıştığımız pek çok yerli yabancı ajanslar ile de paylaşarak onların da backlink ihtiyaçlarında çözüm ortağı olmaya devam ediyoruz.
Lütfen pm ya da whatsapp üzerinden site bilgisi iletmeyiniz. Form otomatik veri yükleme sistemimize uygun tasarlanmıştır, sadece form ile gelen siteleri ağımıza dahil edeceğiz.
Sitenizin pazarlanabilmesi ve rekabetçi olabilmesi size de bize de kazandırabilmesi adına lütfen indirimli en uygun fiyatlarınızı giriniz. SİTE BAŞVURU FORMU İÇİN TIKLAYINIZ
(Formu doldurduktan sonra bu konuya mesaj bırakırsanız sevinirim)
Tanıtım yazısı / footer link satışı haricinde farklı bir SEO ya da backlink hizmeti/ paketi eklemek için iletişim sayfasından bize yazabilirsiniz.
Formu doldurarak sisteme sitesini / hizmetini ekleyen tüm satıcılar Kullanım Koşulları, S.S.S sayfasındaki bilgileri ve Sözleşme Şartlarını okumuş ve kabul etmiş sayılır.
Şimdiden bol kazançlar!
Zorunlu Alış Şablonu :
DA - PA Değeri: Farketmez
Google İndex Sayısı: +10
Günlük Tekil Hiti: +10
Sitenizin Aktif Olduğu Süre: en az 1 yıl
Sitenizin İçeriği: Legal olmalı
News Kayıt Durumu: Farketmez
Link Türü: Dofollow
Tanıtım Yazısı Makalesini Kim Temin Edecek: Biz
1 (bir) Adet Tanıtım Yazısı Fiyatı: En uygun fiyatı vermelisiniz
Yazı sitenizde minimum kaç ay kalacak: En az 1 yıl olmalı, daha üstü olması avantajınıza
Ödeme Alabileceğiniz Yollar: Havale, kredi kartı
Önemli Güncelleme :
- Trafiksiz siteler portföye kabul edilmemektedir. Ahrefs, Semrush gibi araçlarda organik performansı olmayan siteler boşuna başvuru yapmasınlar.
- Tüm siteler belirli otomatik ve manuel analizlerden geçerek networke eklenmektedir; yoğunluk sebebi ile sitenizin ne zaman kabul edileceğini söyleyemiyoruz
- Ayrıca sitenizi portföye eklememe hakkımız, eklenen siteyi sonradan kaldırma hakkımız saklıdır, bu konuda Backlinkmatik tek tek her başvuru için açıklama yapmak durumunda değildir. Başvururken lütfen bu şartları kabul ettiğinizin bilincinde olunuz.
Aykut Hocamla uzun süredir düzenli olarak çalışmaktayız... Sistem güzel işlemekte... Ödemelerde de herhangi bir sorunla yaşanmamakta.. Backlinkmatik Ekibine Teşekkür Ediyoruz.. Başarılar !
Bir süredir çalışıyoruz. İlgisini alakasını ve nezaketini eksik etmeyen bir insan, ödemeler de günü gününe yatıyor. Başarılarının devamını dilerim.
Kendisi ile çalışıyorum, şimdiye dek iki sitem için anlaşma yapıldı. Footer link ve tanıtım yazısı. Ödemeler söylendiği zamanda hesaba geçiyor.