ben barınması sorunu hakkında yazmıştım ve maalesef bu barınma sorunun temel kaynağı mülteciler ve araplar
Belirttiğiniz mülteciler kendi ülkelerine/şehirlerine dönsün diyeceksiniz hocam o zaman bizim milletimiz neden köyüne göç etsin ? Hadi tamam etti diyelim köyde barınma kolay mı sanıyorsunuz ? Şehirlerde doğal gaz var kullanıyorsun ödüyorsun bir şekilde köyler de öyle değil eğer paran varsa gidip kömür alıyorsun yoksa bahçende ki, tarlanda ki ağacı kesip kış boyu ısınmaya çalışıyorsun. Geçen ay'ın başlarında sosyal yardıma kömür talebinde bulundum kabul edildi ama kömür gelmedi her gün aramama rağmen sürekli oyalandım ve şimdi de kömür yok gidin kendiniz parayla alın diyorlar, bu kışı kömürsüz sadece tarladan getirdiğimiz odunlarla idare edeceğiz bakalım

Demem o ki her yerin ayrı bir zorluğu var köyleri basit bir yermiş gibi görebilirsiniz ama hastalandığınızda ve arabanız yoksa hastaneye bile gidemiyorsunuz. ( çok acil durumlarda tabi ki 112'yi arayarak ambulans isteyebiliyorsunuz. )