erdemozturk52 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
100-200k dolar reklam bütçesi başlangıç için biraz ütopik gibi 😊 Geçmiş boğada 100-200$ reklam bütçeleriyle uçuş sağlamış çok fazla shitcoin olmuştu. hiç bir özellikleri de yoktu standart token. Fakat benim token çıkarma gibi bir olayım yok. (En azından başlangıçta. ) Blockchain sektöründe kullanabilecekleri merkeziyetsiz ürünler satma planım var. İlk başta BNB ile olup sonra kendi çıkardığım token ile satış yapacağım bir platform düşünüyorum ilerleyen zamanlarda roadmap im daha şekillenecek.

Sektörde gördüğüm kadarıyla Partnerlik gibi olaylar faydalı oluyor. Tabiki büyük işleri için ciddi reklam bütçeleri gerekli. Ama bu zorunlu ve şart diye bir durum yoktur diye düşünüyorum.
Hocam son 1 sene mi aktif olarak yabancı bir projenin reklam, pazarlama ve geliştirmesi içinde geçiriyorum. İnan bana işin içine girince dediğim reklam bütçesine hak vereceksin. Senin dediğin gibi 100-200$ reklam ile uçuş yapmış proje hangisi incelemek isterim valla

Umarım herşey gönlünce olur. Çok büyük rekabeti olan büyük bir sektörde tutunmaya çalışacaksın.