Adada başlayan sezondan sonra ısınamayan tek ben miyim ya? Hiç izleyemedim o kadar tekrarladı ki...
Türk dizi sektörünün altın madalyonu.
Atv ve benim için üzülme dizisi tabikide 😁
Hiç haberim bile yok öyle bir şeyin olduğundan normal TV izlemem neredeyse hocam.
Anime olarak ilk death note izle hocam. Zaten ekşi de filan araştır, mutlaka ölmeden önce izlenmesi gereken animeler arasında yer alır. Konusu kısaca, zeki bir polis çocuğunun eline ölüm defteri diye bir şey düşüyor. Oraya ismini soyismini yazdığı kişiler ölüyor. Sonra olaylar inanılmaz yerlere geliyor. Bu adalet dağıtayım derken, suçszuz insanları da öldürmeye başlıyor, yakalanmamak için. Bu çocuğu fbi dahil kimse ykalayamıyr, cünkü naısl öldürdüğünü kimse tahmin edemiyor doğal olarak. Sonra dünyanın en zeki insanını buluyorlar ve o kişi ile bu çocuk arasında inanılmaz bir kovalamaca başlıyor. Ama izlerken bu senaryo nasıl yazılmış vs dersin. İlk 5-6 bölümü belki sıkabilir ama L denen kişi animeye girince olaylar başlıyor
Bu arada Breaking Bad severim ama çok popüler olmuş diziler bana soğuk geliyor. Mesela "boardwalk empire" pek kimse bilmez ama 3-4 bölüm izlesen bırakamazsın. Mafya, siyasi dizi 1900 yıllar amerikasını anlatıyor, al capone filanda var dizide.
Herkesin zevki farklı hocam, ben "FARGO" dizisini de çok severim mesela. Yani izlemediğim dizi çok azdır. La cade de papel miydi neydi 2 sezon izleyip bıraktım mesela
Son olarak fi dizisi güzeldir, dizi içerisinde çok iyi karakterler var. Mesela Sadık Murat Kolhan diye bir karakter var muazzam oyunculuk sergiliyor.
Death Note netflixte falan da görüyorum ama sanırım o filmiydi. Konusunu instagram'da reelslerde gezerken bayağı gördüm ve çoğu kişinin ya aot ya da death note ile başladığını gördüm. Konusu ve içeriği gayet ilgi çekici, tekrarlamayan bir şekildi sanırım. Filminde de böyle karanlık canavarımsı bir şey vardı, dizisinde de (eğer varsa ve karıştırmıyorsam) bu varsa izlenebilir.

Al Capone görmüştüm ama izlemiştim sanırım bizim aile içinde çok severek izleyenlerden vardı. Diğerlerine bakacağım.