İzleyebileceğiniz yolları aşağıya ekliyorum

R10 içinden alıntıdır

Merhaba.

Birkaç gündür bir instagram hesabına girmeye uğraşıyorum. Şifresini unuttum, maile de kod gelmiyor. Google'da araştırdım, farklı yöntemler denedim bir türlü sorunum çözülmemişti, az önce 5 dakika içerisinde halloldu.
R10'da bir konuda ( @cimbomlucemal; ) gördüm ancak konu eski olduğu için uplamak yerine [ÇÖZÜM] etiketiyle yeni konu açarak bu sorunu yaşayan arkadaşları bilgilendirmek istedim.
Ne kadar yöntem denediysem çalışmadı, bu yöntem ile 5 dakika içerisinde kod geldi.

ÇÖZÜM:

impressum@support.instagram.com adresine aşağıda ki gibi Türkçe bir mail gönderdim.

"Merhaba, @kullaniciadi isimli instagram hesabımın şifresini unuttum, giriş yapmaya çalıştığımda hesabınız kilitlendi uyarısı alıyorum ve şifre sıfırlama maili istediğimde mailime kod gelmiyor. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?"

Çok kısa sürede 3-5 dakika içerisinde ingilizce olarak "Sorunu bize bildirdiğin için teşekkür ederiz en kısa sürede düzeltmeye çalışıp sana bilgi vereceğiz." şeklinde bir şeyler yazıyordu.
Bu mail geldikten 10 dakika sonra instagrama telefon uygulamasından girerek şifre sıfırlama için e-posta gönderme işlemini yaptım ve günlerdir belki 30 kere denediğim ancak gelmeyen mail 3-5 dakika içerisinde geldi, şifremi sıfırladım ve hesabıma giriş yaptım.

Deneyebilirsiniz, bende çalıştı umarım sonuç alan, faydalanan arkadaşlar olur.
-
İkinci bir çözüm yöntemi de @selimgezer; hocamızdan geldi;

ŞU ŞEKİLDE:

selimgezer adlı üyeden alıntı:mesajı görüntüle

Bunun yerine aynı mail adresi ile bir tane Facebook hesabı oluşturup 15 dakika sonra tekrar şifre yenileme talebi açarsanız anlık gelir.

Bir arkadaşta (Mesajları sildiğim için nick hatırlamıyorum.

) DM'den yazarak mevcut olan facebook adresine ikinci mail olarak aynı maili kaydedip facebooktan onay kodu maili gelip doğrulama yaptıktan 15-20 dakika sonra şifre sıfırlamayı denediğinde instagramdan da mail geleceğini, sorunun çözüleceğini söylemişti. Yeni bir hesap açmak yerine böyle de deneyebilirsiniz.

Bu yöntemde işe yarayabilir.

Bilginize.