nturgut58 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kurtlar Vadisi Tüm serisi der susarım hocam.
Hiç izlemedim der susarım ama herkesin tavsiyesi üzerine ilk 97 yolculuğum olacak.

winner adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ezel
Türk dizisi mi? Tanımam ben Ezel bilirim kar-deş.

SmhCLK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam kesinlikle ilk 97 izle. sonrası boka sarıyor saçma sapan şeyler anlatıyorlar ama ilk 97 bölüm anlatılmak istenen ve anlatılan bölüm. Breaking Bad gerçekten çok çok iyi üstüne dizi sanmıyorum bende çıkacağını
İlk 97 listeye birinci sıra olarak yazayım bari, bu kadar istek geleceğini sanmıyordum. BRBD tek başına zirvede o hep öyle kalacak (umarım)

yasinkrbyk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bana göre çok kaliteli, bende etki bırakan diziler sıralamasız olarak;

Da Vinci's Demon
Breaking Bad
Prison Break
Merlin
Sherlock

Ezel
Suskunlar
Leyla ile Mecnun

Bunlar bencesi tabi Unuttuklarım bile olabilir.
Da Vinci's Demon olarak sürekli o kale duvarını yarıp içeri girmelerini tekrar tekrar izlerim, bağımlılık sebebi. Türklerden sadece Ezel ve Suskunları bildiğim için yukarıdaki yabancı başyapıtlara selam durucam. Türk dizisi mi? Ne yani Ezel'den mi bahsediyorsun başka yok da.

residense adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bizimkiler
İlk kez duyuyorum ama neden bakmayalım hocam.

Drei adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Grimm ailecek izlenecek çok hoş ve uzun soluklu bir dizi. Tarihin en iyi dizisi olarak görmüyorum ancak kesinlikle bittiğinde bir boşluk yaratıyor. Bilinen dizileri yazmaya gerek duymadım .(GOT, The 100, Breaking Bad,Better Call Saul....)
Grimm ismini Minecraft'da bir hayvana özel olarak verince de sanırım ona özel bir şey oluyordu, ismini bazı yerlere duyurmuş bir seri sanırım ama ben bilmiyorum, bakacağım.
Better Call Saul bitiriyorum şu anda ve o gerçek hayatı aynı BRBD gibi işlemişler, arka sokaklar havası yok ya işte peynir zeytin gibi, tahin-pekmez gibi...