en az 30 k sayfa alıp o verdiğim parayı 1 ayda çıkartırdım .
Hocam o parayı çıkaracak yöntemi pek bilmiyorum desem en fazla story ve post reklamı diye düşünüyorum ama o da zaten onca sayfa var oraya da verilebilir
Hocam forumda şöyle bir sorun var bizim. Burada fark ettiyseniz herkes aynı işi yapıyor. Farklı olan hiç bir şey kalmadı.
Çünkü kanser hücresi gibi herkes adsense, seo, smm işi veya eğitimi veriyor. Başka eğitim yokki.
Haliyle yeni konularda eğitimi alıp ticaret yapıp zengin olacağını düşünen ama hiç bir şey yapamayıp batan insanlarla dolu.
Herkesin yaptığı işi yapmayın ne yaparsanız yapın

Özel mesaj ilettim. İnceleyin isterseniz.
Evet hocam sizin de dediğiniz gibi hep aynı şeyler ve belli bir süre sonra baymaya başlıyor özel mesajınızı inceleyip geri dönüş yapacağım
15K Parayla, 2K Dan Sıfır IPhone 6 Al 7 Tane , Kalan Paraylada Git Hat Al Bu Cihazlara Her Birinden Günde 20 Tane GMAİL Oluştur Çok Kaliteli Olur Oluşturacagın Mailler. Tane Fiyatını 2₺ Veya 2.5₺ Den Satabilirsin. 7*20=140 GMAİL Hesabı. 140*2,5=350₺ Günlük Para Kazanırsın Daha Fazla Kazanmak İstiyorsan Random GMAİL Açtıran Arkadaşlar Var Onları Forumda Bulup Onlarada Çalışabilirsin Günlük 400₺ Üstü Felan Para Kazanabilirsin Peynir Ekmek Gibi Gider. 400*30=12.000₺ Para Demek Aylık. İyi Forumlar. Günde Ayıracagın Vakit 5 Saat
Merhaba hocam biraz uğraş vs isteyen bir iş ayriyetten aktif olarak çalıştığım için pek bir zamanım mallesef ki olamıyor ama önerinizi not aldım degerlendirebiljrsem degerlendiricegim