Şu anda
@ServerPark; ile çalışıyorum (VDS SSD Sunucu) son derece memnunum, aynı şekilde paylaşımlı hostingde bile çok memnun kaldığım
@Burti; (net) olmuştu, önerebilirim.
Doğru optimizasyonlar ile
BurtiNET - Yazılım ve Sunucu Blogu şuradan örnek bloglarının hızlarını görebilirsiniz.
Daha önce Turhost ile de çalışmıştık kendilerinden de memnun kalmıştım ancak Turhostta çok hız isterseniz minimum Portal paketi almanızı öneririm.
Yurtdışı isterseniz de deneyimleme şansımın olmadığı ancak kullananlardan çok fazla olumlu yorum gördüğüm
Kinsta mevcut fakat fiyatları en pahalı hostingden bile 4-5 kat daha fazladır. Bu firmayı kullanan
Woorkup sitesi mevcut ancak; bu blog yanıltıcı olabilir! Perfmatters eklentisinin yapımcısı olur kendisi, site optimizasyonu konusunda çok iyi.
Arkadaşlarım tarafından kullanılan ve bana önerilen bir diğer firma da GoFastHost olmuştu, özellikle Cloud cPanel paketleri önerisi bayağı gelmişti, kendim deneyimlemedim, o yüzden net bir şey söyleyemem. Sanırım kendisinin de r10 üyeliği mevcuttu.
Kişisel deneyimlerim, çok fazla karşılaştığım faktörler bu şekildeydi.
Sonradan Ekleme: Cloudflare kullanıp Locket Loader seçeneğini aktif ederseniz, siteniz yine jet hızında olacaktır. Bu seçenek bir çok tema da CSS ve JS kaynaklı bozulmalar yapabiliyor, ben GeneratePress kullanıyorum bu tema da herhangi bir bozulma yapmadı.
Merhaba cevabınızı keyifle okudum.. Biz bu konularda amatör değiliz tüm sitelerimiz Cloudflare Pro/Business olarak DNS sağlıyoruz.
Ama hangi firmaya baksam evet işte bu dediğim olmadı veridyenden başka. Ama bazı projeleri istemiyorlar. Bende tek yerde olmayı seven biriyim.
GoFastHost çok sorun var diyorlar. Centuna'da aynı şekilde. Forumda arama yapıp bakıyorum. BurtiNET iyi gözüküyor ama ben son nokta bir atış yapıp bitirmeyi düşünüyorum. Çünkü 3 4 VDS bulunuyor elimde ayrıca Almanya öncelikli hosting veya VPS/VDS.
Güzel hosting ise bakıyorum CPU RAM tanımlamaları uygun değil.
Şöyle nokta atışı evet burası diyeceğim bir firma tam bulamadım. Özel web sitelerim haricinde 48 ayrı web sitesinide bünyemde barındırıyorum ve çok kesinti, taşıma oluyor bu sıra.