Merhaba arkadaşlar konuyu kısaca anlatayım.

Haziran ayında bir firma ile web sitesi ve katalog için anlaştık. 8000₺ + kdv olarak

Teklif'te ödemenin yarısı peşin kalanı iş sonu olarak yazmıştım. Firmadan 2 ay içerik bekletik Ağustos'ta bize içerik verdiler siteyi yaptık katalog sayfa çalışmasıda yaptık demo taslak olarak

Firma bize biraz uzak git gel 100 km pazarlama müdürüyle görüştüğümüzde sürekli gelemeyiz meet yada zoom üzerinden toplantı yaparız diye konuştuk.

Sonra bu pazarlamala müdürü işten ayrıldı başka bi adamla görüşmeye başladık.

Neyse Zoom üzerinden toplantı yapıp sitenin %70 ini bitirdik. ödeme istedim 3000₺ ödeme gönderdiler (toplam ödemedin yarısı bile değil) gene içerik bekledik 1 ay boyunca

Sonradan Müşteri tasarımı beğenmedi yaklaşık 3 tane tasarım yaptık tekrar içerikleri girdik vs vs içerikler yaklaşık 20 25 sayfa

3 4 gün önce tekrar bizi ofislerine çağırdılar gelemeyeceğimizi belirttim emir vererek konuşmaya başladı benim şartel attı sizle uğraşamayız diyip projeyi yapmayacağımı yazdım iban istedim.

Şimdi bunlara 1500₺ hizmet bedeli olarak fatura kesip 1500₺ ibanlarına göndereceğim adam buna da laf etmeye başlatı ücretin tamamını istiyor.

Bu durumda mahkemeye vs verse sorun yaşarmıyım ? Projede geçen süre yaklaşık 6 ay bunun tamamı müşteri kaynaklı sorun

Not : 1500₺ fatura kestim faturayı iade olarak geri kesmişler ne yapmam gerek bilgili arkadaşlar yazarsa sevinirim şu dertten kurtulmak istiyorum