Ben yapıyorum aylık net 5K ciro çekiyorum 2K net kar kalıyor cebe. TL bazında. Eğitimi alman yeterli gelmiycek ekstra yatırımlar yapman gerekecek. Bu iş için XML entegrasyon alman gerekecek min 5K dan başlıycak fiyatları, sonrasında onun eğitimini alacaksın ekstra ücret ödiyeceksin, sonra xml ve doğru firma arayışına gireceksin ki dropshipping yaparken mağaza puanın düşmesin, ürünlere doğru fiyatlardan ulaş... Yani anlayacağın başlangıçta bi 5-10 K masrafı olan ve aylık 700 adet ürünle 2K getiri sağlayan bir iş şuan benim için. Durumu değiştirip, kazançlar çoğaltılabilir. Zaman ve nakit isteyen bir iş Konuda ücretli destek sağlayabilirim. Tüm sistemi hazır edip teslim edebilirim. Fiyatıda uygun tutarım. XML için 1000 Adete yakın üründe destek sağlarım. Bu şekilde çalışmak isteyen herhangi bir arkadaş olursa fiyat 10K dır tüm sistem net kurulumudur. A'dan Z'ye herşey kurulu verilecektir. Aynı zamanda e-Ticaret sitesi kurulacak, online ödeme alabileceklerdir. XML için ücret alınmayacaktır. İlgilenen arkadaşlar olursa DM den de iletişime geçebilir. Ciro bilgilerimi paylaşabilirim.