Proteus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam net bi sıralama yapamam ama bende etki bırakan diziler;
Breaking bad, The100(ilk ve son sezon hariç), spartacus, prison break, see, peaky blinders, lost, got

çıtırlık ama izlediğime pişman olmadığımdiziler ise;
upload, from (lost yapımcılarınındı sanırım, yeni dizi) , wather(gözcü), witcher, reacher, hanna (ilk filmini izleyin), manifest, barbarians, snowpiercer, lupin
Breaking Bad'i hiçbir şeye değişmem... Onların dışında See bayağı aksiyon doluydu, başlarda garip gelse de sonradan kendisini izlettirmeyi başardı. Snowpiercer ve Lupin tam yaz gecelerimin vazgeçilmezi olarak izliyordum. Tatilimi 10 numara yapmışlardı, sıkıldım mı hemen Lupin ya da Snowpiercer bu kadar kaymak bi' iş olur mu ya. Witcher'ın ilk sezonu dışında beğenemedim ben hocam, siz?

ProwL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok dizi izledim ama Game Of Thrones ve digerleri kesinlikle benim için.
Yerli dizilerde son zamanlarda çekilenleri beğeniyorum. şahsiyet, bozkır, Fi beğendiklerim.
GOT başlayacağım artık, kararımı verdim. Fi bir zamanlar sosyal medyayı kasıp kavurdu ama hiç bakmadım. Tavsiye eder misiniz?
Bruskfatih adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kurtlar vadisi ilk 97, o değilde biri lucifer'i ailecek izlerdik demiş
Aile yapısı değişikse her şey izlenir hocam, sorun olmaz. Maksat keyifli ve beraber zaman geçirmek
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Behzat ç dizisi bana yer yer hatta geneli saçma geliyor ne biliyim polis geliyor savcııya posta koyuyor sonra behzat ç ben 1 numarayım bana kimse karışamaz bir restauranta giriyor garsona artist artist bağırıyorlar polis dizisi fakat bizim milleti bilirsin nerede çakal çukal hareketler var hayran kalırlar öylelerine.
Bu dedikleriniz tam olarak Çukur için sayılır. Diğerlerinde hadi olsun diyelim be hocam .

SARI adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
behsat c,got,spartacüs.
Herkesin yüreği bir demek ki...