Kimse ile uğraşmazdım, şahane bir karavan yaptırırdım aklımdaki " Ford Nugget Plus " modelini daha da geliştirir modifiye ettirir ülkemi gezer, gezecek yer kalmadı dediğim zamanda da sınırdan çıkar dünyayı gezerdim. Tabi yeterli sermaye ile bolca kripto alıp stake yapar, bolca temettü hissesi stoklar, bazı değerli metallere ufak yatırımlar ile işimi garantiye alır ve Tesla, Amazon, Apple, Facebook, Google, Starbucks gibi hisselerden de edinip büyük şirketlerin bile bana çalışmasını sağlardım. İşçi ile işveren ile ne uğraşacağım, işimi garantiye alır yatırım araçlarından yürürdüm. 5-10 milyon dolarım olsa iş kurmazdım, yatırım yapar getirisi ile hayatımı yaşardım. Karavana barbekü, şişme bot, dağ bisikleti veya motor, elektrikli scooter, geceleri tenteye yansıtmak için projeksiyon, olta takımı, dalış takımı, tırmanış ekipmanı vs. doldurur hayatımı yaşardım. Bizi temsil etsin diye meclise vekilimizi yolluyoruz, yerel ve genel seçimlerde oy veriyoruz, vergimizi veriyoruz ee çalışmayı tepedekiler yapsın bir zahmet işleri bu, maaş alma sebepleri bu. Biz gezelim, yerimize bıraktığımız vekillerimiz çalışsın artık.