Ajansmedia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yalnız Mansur Yavaşın milyonlarca lira tüm insanlara yardım için para yiyecek okul masrafı ve nice dolu yardımlarını çoğu kişiye yaptığından haberin yok diye düşünerek sözlerime başlamak isterim.

İstatistikler ve veriler yanılmaz ; belediyenin de açıkladığı gibi ülkemiz inanılmaz zarar etmekte bunun sebebi Mansur Yavaş değil bilmenizi isterim

Mansur Yavaş kafasına göre belirlemiyor bu ücreti , eski ücreti ile devam etse belediye batacak devletin kasasından zaten alamıyor kafasına göre , malesef akp de CHP belediyesini desteklemiyor aksine hep önüne geçtiği için belediyenin batması için elinden geleni yapıyor ki millete bakın gordunuz Ankara ne hale geldi İstanbul ne hale geldi diyebilsinler amaç bu zaten sizin pek siyasetten bı haber olduğunuzu zannetmiyorum konuşma tarzlarınıza bakılırsa 17 yaşında ki çocuk dusuncesindesiniz

Ankara Mansur yavaştan çok memnun ve istediği kadar zam getirsinler hakkıyla getirdiklerinin millet farkında ve maymun gözünü açtı diyorum .

Mazotun dogalgazin elektriğin gidişatı belli eee bunlari da Mansur Yavaş mi yapiyor ? Devletin başında Mansur Yavaş mi var ?
Merhaba bende Ankara'da yaşıyorum yardımlardan faydalandım evet bilgim var yardımlardan onun için Allah razı olsun ama anlatmak istediğim başka şey 😊

Neyse 17 yaşındaki dusencelerimle sizi rahatsız etmeyim iyi forumlar